ValenciàCastellanoEnglish (History)Français (Historie)
Administrar

Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer
22/05/2022 19:36


Tauler d'Anuncis - Anuncis

Nomenament d'Assessors del Tribunal del Procés Selectiu
Publicació del nomenament d'assesors del tribunal del procés selectiu, per a la realització de la primera prova de la oposició.Acta de la Oposició a Policia Local
Arxiu PDF

Nomenament d'assessors del tribunal del procés selectiu per a la proba psicotècnica
Publicació de nomenament d'assessors del tribunal del procés selectiu per a la realització de la prova psicotècnica i lloc, data i hora de començament de la primera prova de l'oposició.Edicte Vehícles i Taxes 2018
L'ajuntament informa que ja estan exposats els padrons d'àrbitres i taxes, i vehicles de tracció mecànica 2018 per a consulta dels contribuents.

Domiciliacions 2018 Circular Informativa
Des de la Diputació de València s'informa  que  les  sol·licituds  de  domiciliacions  dels  ingressos  de  dret  públic  de cobrament  periòdic  la  recaptació  voluntària  del  qual  estiga  delegada  en  el  Servei  de Gestió Tributària (SGT) de la Diputació de València, produiran efecte en les següents dates:RESOLUCIÓ d’ajudes al lloguer d’habitatge per a l’exercici 2017
RESOLUCIÓ de 16 de novembre de 2017, de la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, de la convocatòria d’ajudes al lloguer d’habitatge per la qual es convoquen les ajudes per a l’exercici 2017

Oficina del Censo Electoral
Informació sobre el nombre d'electors naconals residents al municipi, inscrits en el cens electoral majors d'edat.

Recollida d'accessoris per a la Holi Run
Tot aquell que s'haja inscrit a la Holi Run, ja pot passar pel saló d'actes de l'Ajuntament a arreplegar el material necessari per a l'esdeveniment.


Vacances - Tècnic Industrial
L'Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer informa que el Tècnic Industrial no atendrà al públic des del dia 18 d'agost fins al 25 del mateix mes.

Publica els teus esdeveniments
L'Ajuntament d'Alcàntera informa que si alguna associació local li interessa publicitar un acte a nivell de la Comunitat Valenciana que passe per l'Ajuntament i que porte la plantilla de l'esdeveniment, i nosaltres el publicarem a l'aplicació ANEM i al portal de l'ajuntament, per tal de fer la màxima difusió possible.

Policia Local - Avís Ona de Calor

La Policia Local d'Alcàntera de Xúquer informa que la Direcció general de Salut Pública ha decretat per a avui i demà, dies 26 i 27 de juny, l'arribada d'una “ona de calor”.

En produir-se aquest augment de temperatures, es fa necessari de cara a prevenir els efectes de la calor en la salut, sobretot en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets, seguir les següents recomanacions:

- Evitar eixir al carrer i fer esport en les hores més caloroses del dia (de 12 h a 16 h), també es recomana utilitzar roba ampla, lleugera i de colors clars, protegir-se el cap amb una gorra o barret i utilitzar cremes solars adequades.

- A casa s'aconsella tancar les persianes i baixar els tendals en les façanes exposades al sol i procurar situar-se en les zones més fresques.

- Finalment, s'insta a la població a beure bastant aigua i amb freqüència, encara que no es tinga set; s'evitara l'excés d'alcohol, les begudes amb molta cafeïna i els menjars copiosos i calents, decantar-se per plats freds de fruites i verdures fresques.Programa de Foment d'Ocupació Agraria

S'informa a tots els treballadors agrícoles d'Alcàntera de Xúquer que per a poder participar en la baremació per a treballar un mes en el Programa de Foment d'Ocupació Agraria, es necessita:
  • Pertànyer al Règim Especial Agrari i estar al corrent en el pagament de 3 mensualitats, des de maig de 2016 a maig de 2017 i una d'elles en els 9 últims mesos.

  • Estar inscrit al Servef de Xàtiva com a demandant d'ocupació agraria.

 Campanya Mosca de la Fruita

Tots els agricultors que estiguen interessats en fer TRAMPEIG MASSIU en fruites i varietats primerenques de cítrics poden passar per l'Ajuntament per sol·licitar-ho.


Per rebre les trampes corresponents, cal apuntar-se a l'ajuntament i facilitar una factura de compra de les trampes que correspon aportar a l'agricultor. L'agricultor hurà de presentar una factura de compra del total de les trampes que li corresponen aportar (2 trampes per fanecada).

LES TRAMPES QUE S'APORTEN PER PART DE LA CONSELLERIA I QUE TAMBE SON LES QUE DEURAN POSAR ELS AGRICULTORS SON TRAMPES AMB DELTRAMETRINA.


EL TERMINI PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS ACABA EL 15 DE JUNYLlega800
Llega800 és l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre el començament de l'emissió del 4G en la banda 800 MHz i la recepció del servei de TDT...


La Policia Local Informa - Ús de petards

 

La Policia local d'Alcàntera de Xúquer recorda que queda prohibit tirar petards, per part de particulars, de les classes no autoritzades per la legislació vigent.

 

Aquesta prohibició s'estén per a petards de les classes autoritzades quan s'altere la tranquil·litat de particulars i vianants en les vies públiques, així com el seu ús en els parcs i les zones de jocs infantils.

 

Totes aquelles persones que patisquen aquestes molèsties podran avisar al 112, perquè envien a les forces de l'ordre més properes.
« Maig 2022 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31