ValenciCastellanoEnglish (History)Franais (Historie)
Administrar

Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer
19/06/2019 20:10


Tauler d'Anuncis - Anuncis

Edicte Vehcles i Taxes 2018
L'ajuntament informa que ja estan exposats els padrons d'rbitres i taxes, i vehicles de tracci mecnica 2018 per a consulta dels contribuents.

Domiciliacions 2018 Circular Informativa
Des de la Diputaci de Valncia s'informa que les sollicituds de domiciliacions dels ingressos de dret pblic de cobrament peridic la recaptaci voluntria del qual estiga delegada en el Servei de Gesti Tributria (SGT) de la Diputaci de Valncia, produiran efecte en les segents dates:RESOLUCI dajudes al lloguer dhabitatge per a lexercici 2017
RESOLUCI de 16 de novembre de 2017, de la directora general dHabitatge, Rehabilitaci i Regeneraci Urbana, de la convocatria dajudes al lloguer dhabitatge per la qual es convoquen les ajudes per a lexercici 2017

Oficina del Censo Electoral
Informaci sobre el nombre d'electors naconals residents al municipi, inscrits en el cens electoral majors d'edat.

Recollida d'accessoris per a la Holi Run
Tot aquell que s'haja inscrit a la Holi Run, ja pot passar pel sal d'actes de l'Ajuntament a arreplegar el material necessari per a l'esdeveniment.


Vacances - Tcnic Industrial
L'Ajuntament d'Alcntera de Xquer informa que el Tcnic Industrial no atendr al pblic des del dia 18 d'agost fins al 25 del mateix mes.

Publica els teus esdeveniments
L'Ajuntament d'Alcntera informa que si alguna associaci local li interessa publicitar un acte a nivell de la Comunitat Valenciana que passe per l'Ajuntament i que porte la plantilla de l'esdeveniment, i nosaltres el publicarem a l'aplicaci ANEM i al portal de l'ajuntament, per tal de fer la mxima difusi possible.

Policia Local - Avs Ona de Calor

La Policia Local d'Alcntera de Xquer informa que la Direcci general de Salut Pblica ha decretat per a avui i dem, dies 26 i 27 de juny, l'arribada d'una ona de calor.

En produir-se aquest augment de temperatures, es fa necessari de cara a prevenir els efectes de la calor en la salut, sobretot en els collectius ms vulnerables, especialment persones majors, malalts crnics, persones socialment allades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets, seguir les segents recomanacions:

- Evitar eixir al carrer i fer esport en les hores ms caloroses del dia (de 12 h a 16 h), tamb es recomana utilitzar roba ampla, lleugera i de colors clars, protegir-se el cap amb una gorra o barret i utilitzar cremes solars adequades.

- A casa s'aconsella tancar les persianes i baixar els tendals en les faanes exposades al sol i procurar situar-se en les zones ms fresques.

- Finalment, s'insta a la poblaci a beure bastant aigua i amb freqncia, encara que no es tinga set; s'evitara l'excs d'alcohol, les begudes amb molta cafena i els menjars copiosos i calents, decantar-se per plats freds de fruites i verdures fresques.Programa de Foment d'Ocupaci Agraria

S'informa a tots els treballadors agrcoles d'Alcntera de Xquer que per a poder participar en la baremaci per a treballar un mes en el Programa de Foment d'Ocupaci Agraria, es necessita:
  • Pertnyer al Rgim Especial Agrari i estar al corrent en el pagament de 3 mensualitats, des de maig de 2016 a maig de 2017 i una d'elles en els 9 ltims mesos.

  • Estar inscrit al Servef de Xtiva com a demandant d'ocupaci agraria.Campanya Mosca de la Fruita

Tots els agricultors que estiguen interessats en fer TRAMPEIG MASSIU en fruites i varietats primerenques de ctrics poden passar per l'Ajuntament per sollicitar-ho.


Per rebre les trampes corresponents, cal apuntar-se a l'ajuntament i facilitar una factura de compra de les trampes que correspon aportar a l'agricultor. L'agricultor hur de presentar una factura de compra del total de les trampes que li corresponen aportar (2 trampes per fanecada).

LES TRAMPES QUE S'APORTEN PER PART DE LA CONSELLERIA I QUE TAMBE SON LES QUE DEURAN POSAR ELS AGRICULTORS SON TRAMPES AMB DELTRAMETRINA.


EL TERMINI PER PRESENTAR LES SOLLICITUDS ACABA EL 15 DE JUNYLlega800
Llega800 s l'entitat gestora encarregada d'oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre el comenament de l'emissi del 4G en la banda 800 MHz i la recepci del servei de TDT...


La Policia Local Informa - s de petards

La Policia local d'Alcntera de Xquer recorda que queda prohibit tirar petards, per part de particulars, de les classes no autoritzades per la legislaci vigent.

Aquesta prohibici s'estn per a petards de les classes autoritzades quan s'altere la tranquillitat de particulars i vianants en les vies pbliques, aix com el seu s en els parcs i les zones de jocs infantils.

Totes aquelles persones que patisquen aquestes molsties podran avisar al 112, perqu envien a les forces de l'ordre ms properes.PUBLICACI CONVOCANT PLE EXTRAORDINARI 27 07 2015
articles: LLIBRE ACTES MUNICIPALS.jpgEL DILLUNS 27 DE JULIOL DE 2015, A LES 21:00 HORES, HA ESTAT CONVOCAT PLE EXTRAORDINARI MUNICIPAL (R.A. ALCALDIA 174/2015), A FI DE TRACTAR ELS SEGENTS PUNTS DE L'ORDRE DEL DIA EN SESSI PBLICA:

PRIMER.- Aprovaci definitiva de l'organigrama municipal per a la legislatura municipal 2015-2019.


SEGON.- Participaci ciutadana: Acreditaci de xarxa social institucional (facebook) i del seu responsable corporatiu.


TERCER.- Festes agost 2015: Aprovaci d'ocupaci d'espais pblics i coordinaci amb les forces de seguretat de l'Estat i Autonmiques, aix com amb l'administraci autonmica en matria d'assistncia sanitria.


QUART.- Educaci: Ratificaci de les jornades no lectives en l'mbit municipal per al curs escolar 2015-2016 a implantar en el CEIP CERVANTES d'Alcntera de Xquer.


CINQU.- Calendari comercial especial : Autoritzaci o denegaci a la superfcie comercial CONSUM radicada en el municipi, a l'obertura en jornada de festivitat local (divendres, 28 agost 2015).

SEXT.- Donar compte de la presa de possessi dels representants municipals d'Alcntera de Xquer en la Mancomunitat d'Aiges Potables i Serveis Socials.


DOCUMENTS
RESULTAT BAREMACI PLA OCUPACI AGRRIA 2015
Images: peu2.png


DELEGACIONS EN LES REGIDORES I REGIDORS - DECRET 145/2015
album: ESCUDO2_1.PNG DELEGACIONS EN LES REGIDORES I REGIDORS DE L'AJUNTAMENT D'ALCNTERA DE XQUER - RESOLUCI ALCALDIA 145/2015

DETALL: AQUESTA ALCALDIA RESOL


PRIMER.- Designar als segents regidors i regidores com a titulars de les Regidories, Serveis o rees que s'indiquen,

  • Regidora Delegada d'Economia i Hisenda, Sra. Lorena Igual Chicn.

  • Regidora Delegada de Serveis Socials, Festes, Igualtat-LGTB i Agermanament, Sra. Lorena Igual Chicn.

  • Regidor Delegat de Educaci i Cultura, Sr. Luis Suer Penalva.

  • Regidora Delegada de Sanitat, Joventut i Seguretat Vial , Sra. Deborah Peris Bataller.

  • Regidor Delegat d'Agricultura, Medi Ambient, Ocupaci, Esports i Participaci Ciutadana, Sr. Regidor Jos Javier Andjar Briz.


« Juny 2019 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30