ValenciàCastellanoEnglish (History)Français (Historie)
Administrar

Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer
18/09/2021 06:00


Inaugurem la nova versió de la web

· 19/01/2010 12:27
General

La nova web d'Alcàntera de Xúquer ja és una realitat. Comencem el 2010 millorant el nostre portal web per a oferir als ciutadans i visitants tota la informació i serveis d'interès.

Us convidem a que conegueu a fons la web per a conèixer tota la informació de la qual disposareu i a la qual podreu accedir des de qualsevol punt amb connexió a internet.

 Des del menú principal de l'esquerra podeu accedir a tots els continguts disponibles, els quals estan separats en cinc blocs diferents:

 

-          Informació:  Aquest bloc és el més dinàmic, ja que conté informació que s'actualitzarà diàriament.

 

Podrem estar al tant de l'actualitat en la secció “Notícies”, consultar l'agenda local en el “Calendari d'events”, el nostre “Tauler d'anuncis”, consultar el “Perfil del contractant”, el “Inventari públic”, veure informació sobre els nostres comerços en la “Guia comercial”, consultar la previsió meteorològica en “L’oratge”, veure els “Enllaços” d'interès general i realitzar recerques en nostre “Cercador”.

 

 

-          Serveis:  En aquest apartat podreu consultar els horaris, telèfons de contacte i detalls dels serveis municipals i relacionats amb la població.

Així com el serveis del “Ajuntament”, “Policia Local”, “Consultori Mèdic”, “Biblioteca”,  Centre d’Informació Juvenil”,  Telecentre”, “Correus”, “Cementeri”,  Autobús”,  Mancomunitat de la Ribera Alta” i “Mancomunitat d’Aiguës Potables”.

 

-          Població:  En aquesta secció trobarem tota la informació relacionada amb Alcàntera de Xúquer, així com les seues instal·lacions o patrimoni cultural.

 

Podem informar-nos de la “Localització”, “Guia de carrers”, realitzar una “Visita virtual” a través dels carrers de la població, veure la “Galeria” fotogràfica, consultar la nostra “Història” documentada també amb fotografies antigues i actuals, “Política”, “Economia”, “Festes”, “Himne”, “Gastronomia”, “Monuments”, “Zones verdes”, “Instal·lacions esportives”, “Instal·lacions culturals”, “Instal·lacions sanitàries”, “Centres educatius”, informació sobre el “Agermanament” amb la localitat francesa de Gouzon i sobre els “Projectes” que s'estan projectant en Alcàntera.

 

-          Associacions:  Aquest espai està reservat per a cadascuna de les associacions locals, de manera que puguen informar sobre la seua activitat i recorregut, a més de les seues dades de contacte. Actualment només tenim publicades part d'aquestes associacions, des d'ací animem a la resta perquè completen el seu espai i així donar informació de la seua activitat en el portal web.

 

-          Contacte:  En aquest apartat podeu consultar la llista de “Telèfons”, a més de facilitar-vos tots les nostres dades de “Contacte”, així com un formulari per a posar-vos en contacte directament amb nosaltres. Podeu enviar-nos els vostres suggeriments per a millorar i completar aquesta web.


 

Aquestos continguts serán actualitzats periòdicament i molt prompte afegirem noves seccions per a donar un ampli servei informatiu.

Finalment s'ha intentat donar una millor accessibilitat a les dades des de la pàgina principal, amb dos menús ràpids a través dels quals es pot accedir més ràpidament a la informació més destacada. Igual que en els laterals es podrà accedir directament al “Calendari d'events” i a les últimes publicacions de “Publicacions Oficials” i del “Tauler d'anuncis”.

Com podeu comprovar la web està disponible en dos idiomes: valencià i castellà. Els quals es poden triar des del cantó esquerre. A més disposem d'una versió en anglès i altra en francès de la nostra "Història".

Des de l'Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer esperem que us agrade aquesta nova versió de la web i que us siga d'utilitat. El nostre propòsit és acostar-vos tota la informació d'interès perquè pugueu accedir a ella de la forma més còmoda a través de les noves tecnologies.

« Setembre 2021 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30