ValenciCastellanoEnglish (History)Franais (Historie)
Administrar

Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer
19/06/2019 14:06


Inaugurem la nova versi de la web

· 19/01/2010 12:27
General

La nova web d'Alcntera de Xquer ja s una realitat. Comencem el 2010 millorant el nostre portal web per a oferir als ciutadans i visitants tota la informaci i serveis d'inters.

Us convidem a que conegueu a fons la web per a conixer tota la informaci de la qual disposareu i a la qual podreu accedir des de qualsevol punt amb connexi a internet.

Des del men principal de l'esquerra podeu accedir a tots els continguts disponibles, els quals estan separats en cinc blocs diferents:

- Informaci: Aquest bloc s el ms dinmic, ja que cont informaci que s'actualitzar diriament.

Podrem estar al tant de l'actualitat en la secci Notcies, consultar l'agenda local en el Calendari d'events,el nostre Tauler d'anuncis, consultar el Perfil del contractant, el Inventari pblic, veure informaci sobre els nostres comeros en la Guia comercial, consultar la previsi meteorolgica en Loratge, veure els Enllaos d'inters general i realitzar recerques en nostre Cercador.

- Serveis: En aquest apartat podreu consultar els horaris, telfons de contacte i detalls dels serveis municipals i relacionats amb la poblaci.

Aix com el serveis del Ajuntament, Policia Local, Consultori Mdic, Biblioteca, Centre dInformaci Juvenil, Telecentre, Correus, Cementeri, Autobs, Mancomunitat de la Ribera Alta i Mancomunitat dAigus Potables.

- Poblaci: En aquesta secci trobarem tota la informaci relacionada amb Alcntera de Xquer, aix com les seues installacions o patrimoni cultural.

Podem informar-nos de la Localitzaci, Guia de carrers, realitzar una Visita virtual a travs dels carrers de la poblaci, veure la Galeria fotogrfica, consultar la nostra Histria documentada tamb amb fotografies antigues i actuals, Poltica, Economia, Festes, Himne, Gastronomia, Monuments, Zones verdes, Installacions esportives, Installacions culturals, Installacions sanitries, Centres educatius, informaci sobre el Agermanament amb la localitat francesa de Gouzon i sobre els Projectes que s'estan projectant en Alcntera.

- Associacions: Aquest espai est reservat per a cadascuna de les associacions locals, de manera que puguen informar sobre la seua activitat i recorregut, a ms de les seues dades de contacte. Actualment noms tenim publicades part d'aquestes associacions, des d'ac animem a la resta perqu completen el seu espai i aix donar informaci de la seua activitat en el portal web.

- Contacte: En aquest apartat podeu consultar la llista de Telfons, a ms de facilitar-vos tots les nostres dades de Contacte, aix com un formulari per a posar-vos en contacte directament amb nosaltres. Podeu enviar-nos els vostres suggeriments per a millorar i completar aquesta web.Aquestos continguts sern actualitzats peridicament i molt prompte afegirem noves seccions per a donar un ampli servei informatiu.

Finalment s'ha intentat donar una millor accessibilitat a les dades des de la pgina principal, amb dos mens rpids a travs dels quals es pot accedir ms rpidament a la informaci ms destacada. Igual que en els laterals es podr accedir directament al Calendari d'events i a les ltimes publicacions de Publicacions Oficials i del Tauler d'anuncis.

Com podeu comprovar la web est disponible en dos idiomes: valenci i castell. Els quals es poden triar des del cant esquerre. A ms disposem d'una versi en angls i altra en francs de la nostra "Histria".

Des de l'Ajuntament d'Alcntera de Xquer esperem queus agrade aquesta nova versi de la web i que us siga d'utilitat. El nostre propsit s acostar-vos tota la informaci d'inters perqu pugueu accedir a ella de la forma ms cmoda a travs de les noves tecnologies.

« Juny 2019 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30