Ajorna't el curs formatiu - Agroturisme: Un gran potencial per a territoris agrícoles
Enviat per admin el 31/03/2017 13:22

S'ajorna el curs formatiu "Agroturisme: Un gran potencial per a territoris agrícoles" per als dies 1, 2, 5 i 6 de juny. Per a participar, cal inscriure's abans del dia 26 de maig de 2017 clicant ací.


Notícia Ampliada
Des de l’Àrea de Turisme del Consorci de la Ribera, com a departament encarregat de la gestió turística  comarcal  i  dins  del  seu  programa  anual  de  formació  els  comuniquem  que  el  curs programat “Agroturisme: un gran potencial per a territoris agrícoles” s’ha ajornat i es realitzarà en les següents dates:

1, 2, 5 i 6 del mes de juny de 2017

Els recordem que aquest curs està adreçat a persones ocupades, ja que es tracta de formació contínua i especialment indicat per a tècnics de turisme i desenvolupament local. Així mateix, també està destinat a les empreses productores o transformadores de productes agrícoles i de serveis (allotjament, restaurants, agències de viatge, etc.) per a millorar la especialització dels professionals del sector a través de classes presencials.
Els participants dels cursos, de matrícula gratuïta i amb places limitades, seran reconeguts amb un diploma expedit pel CdT (Centre de Turisme de la Conselleria de Turisme).