Es signa un conveni amb la fundaciˇ FUNCOVAL per a impartir classes de Seguretat ViÓria
Enviat per admin el 26/04/2017 09:43

Els Ajuntaments d'AlcÓntera de X˙quer i CÓrcer signen un conveni entre FUNCOVIAL, la Fundaciˇ de la Comunitat Valenciana per a l'Ensenyament i Promociˇ de l'educaciˇ viÓria, i els centres escolars d'aquests municipis per a la imparticiˇ de xerrades d'educaciˇ viÓria...


á


NotÝcia Ampliada

Els Ajuntaments d'AlcÓntera de X˙quer i CÓrcer signen un conveni entre FUNCOVIAL, la Fundaciˇ de la Comunitat Valenciana per a l'Ensenyament i Promociˇ de l'educaciˇ viÓria, i els centres escolars d'aquests municipis per a la imparticiˇ de xerrades d'educaciˇ viÓria.


D'aquesta manera, un Policia Local de la fundaciˇ FUNCOVAL, acompanyat de Policies Locals d'aquests municipis, impartiran classes de Seguretat ViÓria als Centres d'Educaciˇ PrimÓria, SecundÓria, i a l'Institut, amb diferents perspectives, depenent de l'edat dels escolars als quals vagen dirigides.


La idea Ús que, amb el temps, quan els policies locals propis tinguen la necessÓria formaciˇ i titulaciˇ, puguen ser ells mateixos els encarregats d'impartir aquestes classes de seguretat viÓria, a mÚs d'altres temes de gran rellevÓncia com sˇn la ViolŔncia de GŔnere des de la perspectiva dels menors, o l'Assetjament escolar.