Ajudes al lloguer 2017
Enviat per admin el 03/05/2017 12:45
El Consell s'ha compromés a col·laborar amb aquelles persones que més ho necessiten per a que puguen accedir a un habitatge en lloguer, i ha pres mesures per a implantar la línia d'ajudes que done resposta a les necessitats de la ciutadania.

En els exercicis 2015 i 2016 ja varen ser convocades ajudes per al lloguer. La convocatòria realitzada en l'exercici 2015 va suposar un elevat interés per a la ciutadania, que s'inclinà a més a més al gaudi d'un habitatge en lloguer, i ha triplicat a l'exercici 2016 el número de sol·licituds.

Per tot això, per a l'exercici 2017 van a convocar-se de nou les ajudes...

Notícia Ampliada
El Consell s'ha compromés a col.laborar amb aquelles persones que més ho necessiten per a que puguen accedir a un habitatge en lloguer, i ha pres mesures per a implantar la línia d'ajudes que done resposta a les necessitats de la ciutadania.

En els exercicis 2015 i 2016 ja varen ser convocades ajudes per al lloguer. La convocatòria realitzada en l'exercici 2015 va suposar un elevat interés per a la ciutadania, que s'inclinà a més a més al gaudi d'un habitatge en lloguer, i ha triplicat a l'exercici 2016 el número de sol.licituds.

Per tot això, per a l'exercici 2017 van a convocar-se de nou les ajudes, amb un pressupost per a les mateixes de 8.587.850,00 euros.

AJUDES AL LLOGUER D'HABITATGES

Tràmit de pre-registre per mitjà de formulari electrònic sense certificat digital.

En este moment, es pot omplir el formulari electrònic de la sol·licitud d'ajudes, sense disposar de certificat digital, com a tràmit previ a l'inici del termini de sol·licitud d'ajudes, per a agilitzar la tramitació presencial, que es realitzarà una vegada obert el termini de sol·licitud de l'ajuda presentant a través dels registres d'entrada, el justificant d'entrega d'este formulari junt amb la documentació requerida.
Si té problemes amb el formulari electrònic pot:


Més informació sobre les ajudes al lloguer en:
http://www.habitatge.gva.es/va/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/ayudas-al-alquiler