Dia Internacional Contra la LGTBfbia
Enviat per admin el 17/05/2017 10:35
El 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBfbia, recordem que, en 1990, lAssemblea General de lOMS va eliminar lhomosexualitat de les llistes de malalties mentals. Aquest fet va suposar una fita important en la lluita del moviment LGTB, una lluita que, encara continua activa i en la que es segueix donant passos endavant...


Notcia Ampliada
El 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBfbia, recordem que, en 1990, lAssemblea General de lOMS va eliminar lhomosexualitat de les llistes de malalties mentals. Aquest fet va suposar una fita important en la lluita del moviment LGTB, una lluita que, encara continua activa i en la que es segueix donant passos endavant.

En aquest sentit,2017 ser recordat com lany en qu el Pas Valenci va posar en marxa una Llei Integral per a les persones Trans, a lavantguarda dEuropa. Malgrat aix,lLGTBfbia encara continua vigent. Ens ho demostren els casos dassetjament escolar i discriminaci cap a persones LGTB. Tamb les informacions sobre lexistncia de camps de concentraci per a homes gais o bisexuals en Txetxnia, les notcies de les pallisses a persones lesbianes, gais i bisexuals al Regne Unit o lexistncia dEstats que sancionen lhomosexualitat i la transsexualitat amb penes privatives de llibertat i fins i tot la mort.

Hui, Dia Internacional contra lLGTBfbia, desde el collectiu LAMBDA, es vol que tota la ciutadania, els ajuntaments i entitats socials, sindicals i poltiques mostrem pblicament el nostre rebuig contra aquesta plaga que, encara hui, ens continua colpejant. Per aix, necessitem que cada llar, cada edifici, cada negoci, cada escola, cada espai o punt de trobada i tamb cada persona llusca amb orgull el cartell que ens identifica com a #EspaiLliuredeLGTBfobia. Per aix, vos convidem a crear tots i totes juntes un Pas Valenci lliure dodi, por i prejudicis on totes les persones tinguem un lloc segur per ser qui desitgem ser.

Qu s el que anem a fer?

1. Volem que tot el Pas Valenci siga un mapa gegant on poder marcar els #EspaiLliuredeLGTBfbia. Per a aix heu de descarregar-vosel cartell que teniu ac. Feu-ne cpies i animeu a la gent de la vostra famlia, del vostre edifici, poble, ciutat, treball, agrupaci, entitat, bar, oficina, grup damics i amigues a fer-se una foto amb ell o a utilitzar-lo com a foto de perfill a les xarxes socials.
2.El dia 17 de maig, preferiblement d11:00 a 13:30 hores, publiqueu la foto a les vostres xarxes socials amb el hashtag #EspaiLliuredeLGTBfobia i etiquetant @lambdavalencia.
3. Si no teniu xarxes socials, per voleu participar-hi ens la podeu fer arribar al correu comunicacio@lambdavalencia.org o per WhatsApp al telfon 686403393 amb el vostre missatge i nosaltres la publicarem a les nostres xarxes.

A ms, tamb pots donar suport als actes que des de Lambda hem organitzat per commemorar el 17 de maig.Ms informaci, ac!

D'avantm, moltes grcies pel vostre suport