II Ediciˇ de JAZZ A LA FRESCA
Enviat per admin el 13/07/2017 13:11

Nits d'estiu, d'aigua llimˇ i, sobretot, de JAZZ A LA FRESCA!!!

AlcÓntera de X˙quer, junt amb els pobles de Cotes, CÓrcer, Beneixida, Antella, Llosa de Ranes, Gavarda, Benimodo, SumacÓrcer i Bolbaite, acollirÓ, un any mÚs, la segona ediciˇ de "Jazz a la fresca", on podrem gaudir del millor jazz a les nits d'estiu del 15 de juliol al 10 de setembre. Al nostre poble presentarem al grup "En Clau de Jazz Quintet" que el 21 de juliol a les 23:00 ens farÓ una demostrciˇ que, de segur, no deixarÓ indiferent ning˙.

á

á


NotÝcia Ampliada

Nits d'estiu, d'aigua llimˇ i, sobretot, de JAZZ A LA FRESCA!!!

AlcÓntera de X˙quer, junt amb els pobles de Cotes, CÓrcer, Beneixida, Antella, Llosa de Ranes, Gavarda, Benimodo, SumacÓrcer i Bolbaite, acollirÓ, un any mÚs, la segona ediciˇ de "Jazz a la fresca", on podrem gaudir del millor jazz a les nits d'estiu del 15 de juliol al 10 de setembre, a cÓrrec de grups com ara 'Reina roja', 'Bitterjass', 'Metta Quartet' o 'Rafael Vargas Flamenco Jazz' entre altres.

Al nostre poble podrem veure al quintet de jazz "En Clau de Jazz Quintet" que el 21 de juliol a les 23:00 ens farÓ una demostraciˇ del que millor saben fer que, de segur, no deixarÓ indiferent ning˙. Aquest concert tindrÓ lloc al Cinema d'estiu i l'entrada, com a la resta de concerts d'aquest cicle, serÓ gratu´ta.

á

á

á