Activitats per al pont del 9 d'octubre
Enviat per admin el 04/10/2017 12:41
S'apropa la festivitat del 9 d'octubre i des de l'Ajuntament hem preparat una sèrie d'activitats per a passar el cap de setmana (llarg) gaudint sense eixir del poble, amb música, esport i, sobretot, cultura popular per celebrar el dia de la Comunitat Valenciana.


Notícia Ampliada
S'apropa la festivitat del 9 d'octubre i des de l'Ajuntament hem preparat una sèrie d'activitats per a passar el cap de setmana gaudint sense eixir del poble.

Començarem el divendres dia 6 amb un correfoc a càrrec dels Dimonis de Montolivet, que, a ritme de dolçaines i tabals, ens faran ballar, córrer i riure. Eixiran des de la plaça de la constitució en una cercavila que recorrerà el poble, omplint els carrers de llum, foc i pólvora, fins arribar a la plaça de l'església on s'acabarà l'espectacle pirotècnic.
Continuarem el diumenge dia 8 amb la primera “Holi Run” d'Alcàntera de Xúquer. Una marxa que començarà al carrer 25 d'abril, prop de l'ajuntament, i que després donar una volta pels carrers del poble, acabarà amb una explosió de colors i música que no vos podeu perdre. No vos oblideu de passar a recollir el  material per l'Ajuntament abans de la "carrera".I per finalitzar, el dilluns dia 9 d'octubre podrem gaudir de la demostració del “Ball de les Llauradores” d'Algemesí amb els tradicionals balls del bolero. Un seguici d’unes trenta parelles de balladors i balladores vestits amb la indumentària tradicional valenciana amb un repertori format per sis boleros al compàs d’altres melodies interpretades per instruments de vent metall i acompanyades pel so de les castanyoles.