ValenciCastellanoEnglish (History)Franais (Historie)
Administrar

Ajuntament d'Alcàntera de Xúquer
20/06/2019 08:24


Club Frontennis

Documento sin ttulo

 

El Club Frontennis Alcntera de Xquer va ser creat en el mes d'abril de 1987, s a dir, du ja ms de 20 anys d'histria en el nostre esport. s un club modest, com no podia ser d'altra manera en un poble amb menys de 1.400 habitants. El seu nombre de components sempre oscilla, cada temporada, entre les 35 i les 40 persones.


Si alguna cosa caracteritza a aquest menut Club s la seua capacitat per a acollir a tots els quals s'han acostat al mateix a la recerca de poder practicar el frontenis, fugint de qualsevol plantejament localista. Per les seues files han passat jugadors de diferents poblacions properes.


L'altra caracterstica principal, i el que ms ens ha definit des de sempre, ha estat la nostra aposta per l'esport base. Des del mateix any de la seua creaci el Club ha tingut xiquets i xiquetes competint. Actualment el seu principal orgull s l'Escola de Frontenis del Club, una escola que conta amb uns 60 alumnes, de diverses edats i categories, i que ha suposat tot un revulsiu en el Club i en la zona. All els ms menuts, el futur del frontennis local, practiquen les dues modalitats del frontennis: el preolmpic i l'olmpic. Per sobretot aprenen esportivitat, saber estar, saber competir, i clar, tamb aprenen a jugar, la tcnica i la tctica. El treball del seu director-monitor ha estat impagable. Per aix no haguera estat possible sense el pertinent suport municipal.


Encara que modest, aquest Club des del primer moment ha estat molt actiu, tant en la competici de la comarca on est situat, La Ribera Alta, com en les competicions oficials federades a tots els nivells: provincial, nacional i internacional. A nivell del Club, i resumint molt, podem contar com assoliments esportius ms destacats la consecuci de diversos Campionats de Lliga provincials, diversos ttols de Copa Federaci provincial, el Subcampionat d'Espanya de Primera Divisi, diverses lligues comarcals, copes comarcals, etc.


A nivell de jugadors el nostre Club conta amb grans figures del panorama nacional i internacional. Algun d'ells ha estat medallista en la Copa del Mn d'Elx 2005, Campi d'Espanya Sub-18, Campi d'Espanya de Juvenils, Subcampen d'Espanya de Promoci, medallista en el Mundial Sub-22 de Cuba, Campi d'Espanya d'Olmpica, Campi d'Europa, tercer classificat en el Campionat d'Espanya de Preolmpica, vencedors en diversos Oberts Nacionals, Tornejos Internacionals, etc. En fi, el currculum, a pesar de la nostra curta edat, s ampli.


El Club ha organitzat diversos Oberts Nacionals, Lligues Locals, Competicions de 24 Hores, Cuadrangulares, Partits d'Exhibici, etc. i ara tenim per davant un nou i difcil repte: ajudar en l'organitzaci del Gran Premi Internacional que se celebra en Alcntera. Esperem que tot isca b. Grcies, per endavant, a tots els quals ens visiten i vam esperar que pugueu gaudir. Estem a la vostra disposici.


Per el nostre agrament ho volem fer extensible a ms persones i entitats. L'esdeveniment no haguera estat possible sense l'aportaci de totes les empreses i entitats collaboradores. Grcies, com no, als patrocinadors. Grcies tamb a la FEP per haver confiat en nosaltres. Grcies aix mateix a l'Ajuntament d'Alcntera de Xquer per la seua ajuda. Grcies a l'empresa que ens ha remodelat i deixat una magnfica installaci. Per sobretot volem donar les grcies a tot el personal de la FPCV, amb el seu President al capdavant, que ha estat bra a bra i dia a dia ajudant-nos que a isquera avant.


D. VICENT JOSEP GARCIA DUR
PL. LESGLSIA, 18
ALCNTERA DE XQUER


President: Vicent Garcia Dur
Telfon:
615 380 067

E-mail:
cfa@frontenisalcantera.com
 
Web:
www.frontenisalcantera.com
« Novembre 2018 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30