L’Ajuntament al WhatsApp

Les persones subscrites al servei de Whatsapp de l’Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer ja poden conèixer de primera mà tots els actes i notícies sobretot alló que puga afectar a la seua vida diària. D’aquesta manera, l’Ajuntament amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar-se als ciutadans.

Les persones que desitgen subscriure’s a aquest canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran a l’instant les principals notícies sobre qüestions que succeïsquen al nostre poble. Per donar-se d’alta en aquest servei n’hi ha prou amb enviar un whatsapp al número de telèfon 675 871 334 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure aquest nÚmero en l’agenda de contactes. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula ‘BAIXA’ per la mateixa aplicació.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar als usuaris. L’Ajuntament no contestarà ni rebrà informació per aquesta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.