PARAULES D’IGUALTAT: Missatges de la ciutadania contra la violència de gènere

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones, vos presentem la campanya Paraules d’Igualtat.


Des de l’ajuntament, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta, volem ratificar el nostre compromís en la lluita contra la violència de gènere. Pensem que una bona manera de donar a conèixer la postura del nostre municipi davant aquesta xacra
social és fer arribar el recolzament de la nostra ciutadania a les dones que estan patint aquest tipus de violència.


Es per això que, des del dia 25 de novembre fins el 20 de febrer de 2023, s’ha habilitat una bústia i postals per a tota persona que vullga fer arribar un missatge de suport per a una dona víctima de violència de gènere.


Només heu d’informar-vos al vostre Ajuntament d’on està situada la bústia del vostre municipi i anar a escriure el vostre missatge.
A més, volem informar de que aquest mes de desembre, l’equip de l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta estarà als mercats dels municipis de la comarca amb una bústia per recollir missatges. Podeu consultar el dia que estaran als vostres municipis en la següent imatge.