Salutació de l’Alcaldessa

Benvolgudes i benvolguts,

Em complau donar-vos la benvinguda al portal web del nostre ajuntament, on trobareu notícies destacades del nostre municipi, indicacions sobre els recursos municipals, informació de servei i una àrea per a fer tràmits administratius. En definitiva, una finestra oberta d’Alcàntera de Xúquer al món. Un portal des d’on informar-se i conèixer l’agenda dels actes i activitats, tant les organitzades des de l’ Ajuntament però també des del teixit associatiu, tan actiu i vinculat a la vida diària del nostre poble.

També ha de ser una eina participativa i un lloc on tothom puga expressar la seua opinió. Espere i desitje que vos siga d’utilitat. Treballarem sempre per mantenir-lo actualitzat i farem millores constants, perquè aquest web és la porta d’entrada digital al nostre municipi.

El nostre objectiu és construir una comunitat cohesionada, inclusiva i pròspera, que prioritza el benestar de tots els seus habitants.

Si no sou veïnes i veïns del nostre terme, també vos convide a fer servir aquest portal per conèixer-nos una mica millor. Alcàntera de Xúquer és un municipi acollidor que ofereix una gran quantitat de rutes, activitats culturals, gastronomia, patrimoni, productes locals i festes populars. Els nostres nuclis conserven el seu caràcter rural envoltats de zones naturals, la qual cosa els fa idonis per al turisme familiar i esportiu. No dubteu a visitar-nos. Vos animem a descobrir tot allò que vos podem oferir.

Trobareu en mi, i en els regidors i regidores de l’equip de govern, les portes sempre obertes.

Sovint dic que som regidors de proximitat, i ho serem sempre perquè és així com entenem el servei a la nostra comunitat. L’Ajuntament i l’equip de govern que encapçale, no té altre objectiu que atendre les necessitats de les persones.

La comunicació és la base d’un bon govern que vol estar present en el dia a dia de les veïnes i veïns

Per aquesta raó, trobareu al final d’aquest missatge el correu electrònic de l’alcaldia. No dubteu a traslladar-nos tots els vostres dubtes, preocupacions, suggeriments i queixes. Som regidores i regidors a peu de carrer, però també vos atendrem telemàticament.

Com Alcaldessa, dir-vos que estic a la vostra disposició per escoltar els vostres suggeriments, queixes i propostes, i espere que aquest canal de comunicació, serveixi per poder compartir amb vosaltres, tota la informació necessària de la feina que estem desenvolupant ,per tal que Alcàntera de Xúquer siga un Poble viu on viure.

Salutacions cordials,

Lorena Igual Chicón

Lorena Igual Chicón