Salutació de l’Alcalde

Benvolguts i benvolgudes veïns i veïnes,

Com a alcalde d’Alcàntera de Xúquer, vull donar-vos la benvinguda, en nom propi i en el del Govern municipal a aquest espai d’informació, i espere que aquesta pàgina web siga útil, interessant, atractiva i, sobretot, que siga un mitjà de difusió de la vida del poble i de l’activitat municipal.

Pretenem que siga una finestra transparent, una ferramenta de comunicació i difusió de la informació municipal. Volem que siga una vertadera porta oberta que convide i aproxime l’Ajuntament a qualsevol persona, millorant la gestió i donant un servei de qualitat a tots els veïns i veïnes.

Amb aquesta finalitat, la web será un lloc dinàmic que anirá canviant i adequant-se a les necessitats, les demandes i els reptes que plantegen les noves tecnologies. Un objectiu que haurem d’aconseguir amb la participació de tots i totes.

Finalment, només dir-vos que us convide a navegar per la nostra pàgina web, que utilitzeu els serveis que us oferim i que ens feu arribar les vostres idees i els vostres suggeriments per poder millorar el nostre poble i la nostra web. És un honor tindre-vos ací.

Benvinguts i Benvingudes a aquest portal d’entrada al poble d’Alcàntera de Xúquer.

Alcalde

Julio Aurelio García Martínez